Korisleiri Loimaalla kesällä 2024

Elias Valtonen -korisleiri 2024

Huom! Leiri peruttu!

Eliaksen viime sekunnin seurasiirto aiheutti sen, että alkukesän aikatauluja on mahdoton tässä vaiheessa ennustaa. Emme tietenkään halua järjestää leiriä, jos on mahdollisuus ettei pääosan esittäjä pääse paikalle. Tämän vuoksi kesän leiri ei tule toteutumaan tänä vuonna, mutta toivottavasti voimme yrittää uudestaan tulevina kesinä.

Elias kutsuu kaikki koripallosta kiinnostuneet lapset ja nuoret kanssaan leireilemään Loimaalle heti koulujen päätyttyä sunnuntai-iltapäivästä (2.6.) keskiviikkoiltaan (5.6.).

Leiripäivä koostuu aamupäivien taitoharjoittelusta, iltapäivien pienpeleistä ja monipuolisesta oheisliikunnasta niin sisällä kuin ulkona. Lisäksi kisaillaan leiriolympialaisissa ja ratkaistaan mestaruus Leiriläiset vs. Tähtivalmentajat - hegemoniakamppailussa.

Leirin tavoitteena on jokaisen leiriläisen hymy ja, että reppuun jää myös kotiinviemisiksi paljon uusia taitoja ja tietoa. Leirin osallistujamäärä on rajattu ja paikat täytetään ilmoittatumisjärjestyksessä. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: https://lokoko.myclub.fi/flow/events/6447632

Tähtivalmentajat:

Elias Valtonen on 24-vuotias Euran Veivin kasvatti, joka on edustanut Susijengin lisäksi pelaajaurallaan mm. Arizona Staten yliopistoa ja Saksan Bundesliigan Rostock Seawolvesia. Tällä hetkellä Elias pelaa Baxi Manresan paidassa Espanjan ACB-liigaa.

Daniel Dolenc on 30-vuotias EBT:n kasvatti, joka on pelaajaurallaan edustanut Susijengin lisäksi mm. Gmunden Swansia Itävallassa ja Les Sablesia Ranskassa. Tällä hetkellä Daniel pelaa M-Basket Mazeikiain paidassa Liettuan LKL-liigaa.

Topias Palmi on 29-vuotias Tampereen Pyrinnön kasvatti, joka on pelaajaurallaan edustanut Susijengin lisäksi mm. Vanoli Cremonaa Italian Serie A:ssa ja CSM Craiovaa Romaniassa. Tällä hetkellä Topias pelaa Karhubasketin paidassa Korisliigaa ja FIBA Europe Cupia.

Remu Raitanen on 26-vuotias Topo Junioreiden kasvatti, joka on pelaajaurallaan edustanut Susijengin lisäksi mm. San Franciscon yliopistoa ja Albacete Basketia Espanjassa. Tällä hetkellä Remu pelaa Caceres Patrimonion paidassa Espanjan Leb Oro -liigaa.

Hyvä tietää:

- Harjoittelu toteutetaan Loimaan Liikuntahallilla (Puistokatu 16, 32200 Loimaa) ja lähialueen ulkoliikuntapaikoilla.

- Majoitus ja ruokailu toteutetaan Loimaan Yhteiskoulun (Puistokatu 16, 32200 Loimaa) tiloissa.

- Majoitusta varten jokaisella leiriläisellä tulee olla oma patja, tyyny, peitto ja petivaatteet.

- Koululla järjestetään yövalvonta ja luokkatilat pidetään lukittuina leiriohjelman aikana. Hiljaisuus leirillä on joka yö 22-07, jotta jokaiselle leiriläiselle annetaan mahdollisuus 9 tunnin yöuneen.

- Leirin hintaan sisältyy koko leiriohjelma, koulumajoitus, leiripaita sekä ruokailut (illallinen sunnuntaina, 4 ruokailua per päivä maanantaina ja tiistaina sekä aamupala, lounas ja välipala päätöspäivänä keskiviikkona).

- Jokaisella leiriläisellä on hyvä olla omasta takaa lisenssivakuutus tai vastaava vapaa-ajan -vakuutus.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: vt@blacktopmanagement.com

Next
Next

Korisleiri Raumalla kesällä 2023